Srbija nakon SP u avgustu sa Grcima

Precizirani termini i određeni protivnici za dve prijateljske utakmice nakon Mundijala. Srbija sa Grčkom 11. avgusta u Beogradu, 9. februara sa Izraelom.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće po završetku Mundijala, a pre početka kvalifikacija za EP 2012. godine prijateljsku utakmicu protiv nekadašnjeg prvaka Evrope, i takođe učesnika Mundijala selekcije Grčke. Utakmica će biti odigrana 11. avgusta u Beogradu.

Takođe, precizirano je da će izabranici Radomira Antića 9. februara 2011.godine igrati prijateljski meč protiv Izraela.

Kako je navedeno u savezu, Izrael je izabran kao protivnik zbog kvaliteta, ali i činjenice da će vremenski uslovi tokom februara biti dobri za odigravanje ovakvog meča u Izraelu.

Predstavnici saveza naveli su da je " Želja da se utakmicom protiv Grčke pred domaćim navijačima najavi polazak ka Poljskoj i Ukrajini, a pored nespornih kvaliteta izraelskog tima u određivanju rivala za februarski termin vodilo se računa i o vremenskoj situaciji u većem delu evropskog kontinenta. Preostalo je još da FS Srbije ugovori meč i za 17. novembar 2010.godine, koji je takođe termin predviđen za odigravanje prijateljskih utakmica.

Podsetimo, Srbija će kvalifikacioni ciklus za Prvenstvo Evrope 2012. otvoriti 3. septembra susretom na Farskim ostrvima, dok ćemo četiri dana kasnije dočekati Sloveniju.

strana 1 od 2 idi na stranu