Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.05.2010.

10:44

Mihajlović: "Ne znam da li ostajem"

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajović izjavio je da još uvek ne zna da li će i sledeće sezone voditi ekipu Katanije.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Mihajlović je odbio da daje bilo kakva obećanja, iako je sa 45 osvojenih bodova postavio novi rekord kluba u Seriji A.

„Ne postoje garancije da ću ostati. I dalje imamo da odradimo četiri treninga i tek posle toga ću moći da napravim pravu procenu situacije“, izjavio je Mihajlović za „Sportitaliju“. Ukoliko napusti Kataniju, Mihajlovića bi verovatno zamenio njegov asistent Dario Markolin.

Srpski trener je, kako navode italijanski mediji, dobio nekoliko ponuda, uključujući i njegov bivši klub, Sampdoriju, kao i Fiorentinu.

Ipak, Mihajlović je bio izričit kada su u pitanju bili eventualni prelasci u redove rivala, pošto je Valter Zenga pre godinu dana prešao iz Katanije u Palermo.

Nikada ne bih to uradio. Uz dužno poštovanje prema Palermu, ja sledim određene principe koji mi nikada ne bi dozvolili da uradim tako nešto. Čak i da sam bez prebijene pare, pre bih umro nego da postanem trener Milana ili Palerma“, naglasio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve