Nova vest
Fudbal

Subota, 15.05.2010.

14:57

Nikolić: "Idemo na pobedu"

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da želi da se njegovi fudbaleri pobedom oproste od navijača u ovoj sezoni.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Pobeda je imperativ u duelu sa jednim od najprijatnijih iznenađenja prvenstva. Želimo da se pobedom oprostimo od navijača...Motiva je na pretek", rekao je Nikolić.

"Andrija Kaluđerović može da golovima postane najbolji strelac lige, a mi želimo da ostavimo srce na terenu", dodao je Nikolić.

Rad je trenutno deveti, sa bodom manje od Metalca. Pobedom bi došao na osmo mesto, a moguće je čak i sedmo, ako Javor izgubi od Hajduka u Kuli. Osnovni cilj Rada, opstanak u ligi, obezbeđen je još ranije.

"Pobeda treba da bude zahvalnica 'Forsima' (navijačima) za podršku koju su nam davali kada smo bili u nezavidnoj situaciji na tabeli, u zoni koja izaziva nemir i nespokojstvo", rekao je Nikolić.

Prvi strelac lige trenutno je Dragan Mrđa iz Vojvodine sa 18 postignutih golova, a drugi je Kaluđerović sa 16. Napadač Rada rekao je Beti da je svestan da može da izbije na prvo mesto, ali da se neće opterećivati.

"Glavno je da se oprostimo od publike na pravi način. Imam i ja motiv, ali neću da se opterećujem time, jer sam već mnogo postigao u sezoni. Naravno, daću sve od sebe, kao i ostali igrači", rekao je Kaluđerović.

Dobre igre izazvale su pažnju javnosti i interesovanje drugih klubova, ali je igrač rekao da ne razmišlja o "brojnim kombinacijama" dok se ne završi prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve