Nova vest
Fudbal

Petak, 14.05.2010.

22:33

Bekam uz reprezentaciju na SP

Dejvid Bekam želi da pomogne saigračima iz reprezentacije Engleske na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Pošto ne može da igra zbog povrede, Bekam je razgovarao sa selektorom Fabijom Kapelom i pokušao da pronađe način da pomogne ekipi.

„Razgovarao sam sa Kaeplom i asistentom Frankom Baldinijem i oni su mi stavili do znanja da treba da imam ulogu u radu sa timom. Da li da budem trener, ne znam, nismo razgovarali o detaljima, samo mi je rekao (Kapelo) da oseća da treba da pomognem igračima i ekipi“, izjavio je Bekam.

„Počastvovan sam što je Kapelo to rekao, što oseća da sam važan. Moram da vidim kako će se odvijati terapija, ali nadam se da ću putovati sa timom u Južnu Afriku“, dodao je fudbaler Los Anđeles Galaksija.

Bekam je trenutno u Cirihu, gde predstavlja Englesku u nastojanu Albiona da dobije domaćinstvo SP 2018. ili 2022. godine.

„Igrao sam za svoju zemlju mnogo puta, ali predstavljati je van terena jes nešto sasvim novo i posebno, tako da uživam u tome. Sa time dolazi i odgovornost, ali nadam se da sam dorastao zadatku“.

Engleska na predstojećem SP igra u grupu C sa Alžirom, Slovenijom i SAD-om.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve