Nova vest
Fudbal

Petak, 14.05.2010.

14:17

Mekliš: "Ostajemo bez Benitesa"

Član Premijer lige, Birminigem, saopštio je da neće otkupiti ugovor Ekvadorca Kristijana Benitesa, koji je igrao kao pozajmljen igrač meksičke Santos Lagune.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Benites je odigrao 36 utakmica za Birmingem, postigavši četiri gola. Klub je odlučio da ne plati obeštećenje koje iznosi oko 8,1 milion evra. “Čučo (Benites) je dobro igrao za nas. Žao mi je što ćemo da ga izgubimo, ali je on zaista preskup za naš”, rekao je menadžer Birmingema Aleks Mekliš

Moj zadatak sada je da pronađem nekoga ko će biti još bolji. Moraću da nađem igrača koji će nadmašiti Čuča”, dodao je Mekliš.

Bivši menadžer Rendžersa otkrio je da će veteranu Kevinu Filipsu ponuditi produžetak ugovora, ali je naglasio da bi bivši engleski reprezentativac, kao i do sada, uglavnom bio rezerva.

Pored Benitesa, klub će verovatno napustiti vezni igrači Li Karsli i Gari Mekšefri, kao i defanzivci Frank Kedri i Gregori Vinjal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve