Nova vest
Fudbal

Petak, 14.05.2010.

13:51

Vučurević tuži Partizan

Prvi čovek Banata Mirko Vučurević, potpisao je tužbu Arbitraži Zajednice klubova Super lige, u kojoj tuži Partizan zbog obeštećenja u transferu Zorana Tošiča.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Banat je oko neisplaćenih dugovanja proteklih meseci pregovarao sa "crno-belima", a rok za isplatu nadoknade istekao je još 31. januara. "Ne mogu da verujem šta se događa sa klubom u kojem sam godinama bio potpredsednik. Postoji dokumentacija, tu su i svedoci, ali Banat nikako da dobije novac", naveo je Vučurević.

Prvi čovek Banata takođe direktno krivi Partizan za slabu sezonu svog tima.

"Moj klub je zahvaljujući Partizanu doživao rezultatski debakl, jer je bio u situaciji da se bori za povratak u Super ligu, ali je naišao štrajk igrača, jer nisu dobili obećani novac, pa je Banat ključne utakmice igrao u rezervnom sastavu", dodao je Vučurević.

Po ugovoru između Partizana i Banata, 50 odsto od transfera Tošića u mančester junajted trebalo je da pripadne Banatu, dok je potom na zahtev Partizana sklopljen aneks ugovora kojim su promenjeni uslovi isplate novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve