Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.05.2010.

23:31

Potukli se direktori Vojvodine!

Dva direktora fudbalskog kluba Vojvodina, Miodrag Pantelić i Ljuba Panić, potukli su se u utorak, pišu "Novosti".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Neuspeh na terenu, kulminirao je u kancelariji. Nervoza u redovima Vojvodine posle slabe sezone završena je fizičkim sukobom dvojice direktora. Miodrag Pantelić, sportski direktor, i Ljuba Panić, direktor marketinga, odlučili su da se fizički obračunaju, a epilog je "nerešen“ pošto su ih rastavile kolege.

"Ne mogu da pričam, zauzet sam na sastanku, čućemo se kasnije", rekao je Pantelić.

Sa druge strane, Panić ističe da je mnogo mlađi Pantelić nasrnuo na njega dok je držao ruke u džepovima. Razlog su, navodno, novinski izveštaji u kojime se kritikuje rad sportske službe Novosađana.

"Pa mogu otac da mu budem i ni na kraj pameti mi nije palo da uopšte možemo da se hvatamo u koštac. Sramota je da se ljudi hvataju za gušu, da iscepaju košulje. Svakako će uslediti tužba, jer sa takvim primitivizmom moram da reagujem civilizovano", kaže Panić.

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović najavio je velike promene u klubu po završetku sezone, ali će očigledno morati sa ih napravi znatno ranije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve