Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.05.2010.

17:33

Zvezdin stadion dobija novo ruho

Stadion Fudbalskog kluba Crvena zvezda bi u bliskoj budućnosti trebalo da poprimi potpuno drugačiji oblik, reči su generalnog sekretara Andrija Kleut.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„To je trenutno idejni projekat koji je portugalski konzorcijum izneo pred rukovodstvo kluba, a mi smo ga predstavili gradskoj Skupštini kao jedan od mogućih. On podrazumeva renoviranje Zvezdinog stadiona, koje bi se odvijalo fazno, tako da bi stadion mogao da se koristi za domaće i evropske utakmice“, istakao je Kleut.

Prema Kleutovim rečima Marakana bi mogla da bude ’doterana’ već za tri-četiri godine.

To je neki period od tri, četiri godine ukoliko dođe do realizacije projekta. On podrazumeva pre svega regulisanje kompletne papirologije. Stadion bi bio jedan od najmodernijih ne samo ovde,već u čitavom regionu i ovom delu Evrope“, naglasio je Kleut.

Kleut je istakao da se nada da je taj predviđeni period realan i van ’papira’.

Mi svi želimo da taj period bude realan. U igri je puno faktora. Ono što je na nama mi ćemo se potruditi da odradimo maksimalno. Bitno je da se što pre napravi dobra finansijska konstrukcija. Ovo je Zvezdin projekat i nebitno je da li ga je ova Uprava pokrenula, on je jednostavno u funkciji jedne nove Zvezde“, rekao je Kleut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve