Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.05.2010.

14:54

Siti šalje ponudu za Toresa

Mančester Siti će u narednih nekoliko dana poslati ponudu Liverpulu za transfer španskog napadača Fernanda Toresa u taj klub.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema pisanjima britanske štampe Siti je spreman da izdvoji oko 46,5 miliona evra za Toresa, iako je predsednik Liverpila Martin Broton izjavio da španski reprezentativac nije na prodaju. Ipak, veruje se da je klub iz Mančestera u najboljoj poziciji za realizaciju transfera pošto je menadžer Čelsija Karlo Anćeloti rekao da je londonski klub odustao od ponude za njega.

Tores je fantastičan igrač, ali je preskup za nas. Nećemo slati ponudu za njega ovog leta jer u timu imamo Didijea Drigbu i Nikolasa Anelku i ne bi bilo mesta za njega“, istakao je Anćeloti.

Iako je Siti ostao bez mesta u Ligi šampiona naredne sezone to nikoga u klubu iz Mančestera nije omelo u nameri da u svoje redove dovedu najbolje igrače i spremni su da ponude Toresu nedeljnu platu od oko 230 hiljada evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve