Nova vest
Fudbal

Subota, 08.05.2010.

22:16

Kjuel obnovio povredu prepona

Nade reprezentativca Australije Harija Kjuela da će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi raspršene su pošto je obnovio povredu prepona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kjuel, koji se prošle nedelje na nekoliko minuta vratio u tim Galatasaraja prvi put od decembra, sigurno će propustiti naredne dve utakmice turskog kluba, potvrdio je asistent trenera Johan Neskens. „Prošle nedelje se vratio u tim, ali je već ove nedelje osetio bol i ne oseća se najbolje. U utorak se vratio treninzima ali nije mogao da izdrži dugo“, rekao je Neskens.

U ovom trenutku ne mogu da kažem da će igrati na Svetskom prvenstvu“, dodao je Neskens, „Njegova povreda je problematička jer mu je posle nekog vremena bilo bolje, ali se onda sve vratilo na početak. Izabrao je da prestane sa treninzima i ode na terapije. Ako ne bude mogao da igra u Južnoj Africi to će biti veliki udarac za Australiju“.

Uprkos povredi Kjuel će se gotovo izvesno naći na preliminarnom spisku igrača na koje selektor Australije Pim Verbek računa. Bivši igrač Lidsa i Liverpula sada ima samo dve nedelje da se oporavi pre prve prijateljske utakmice svog nacionalnog tima protiv Novog Zelanda u Melburnu 24. maja.

Australija će do početka Svetskog prvenstva igrati i protiv Danske i Sjedinjenih Država, a u Južnoj Africi će igrati u grupi D sa Nemačkom, Srbijom i Ganom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve