Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.05.2010.

20:38

FFF želi Blana za selektora

Francuska fudbalska federacija (FFF) ponudila je treneru Bordoa Loranu Blanu da zameni Rajmona Domeneka na mestu selektora posle Svetskog prvenstva.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Predsednik FFF Žan-Pjer Eskala istakao je za L’Ekip da će Blan odluku doneti po završetku sezone u Ligi 1. „Blan je pod ugovorom do 2011. godine. U ligi su ostala još četiri kola, moramo ga pustiti da radi na miru. Tek tada će doneti odluku“.

Predsednik FFF priznao je da se nacionalni tim nalazi pod velikim pritiskom posle skandala sa prostitutkama u koji su umešani Frank Riberi, Sidni Govu i Karim Benzema.

„Imamo problema. Istina je da je sve moglo da prođe bez skandala. Ovakvestvari ne tiču se samo fudbala nego sporta u medijima uopšte. Pored svega toga imamo i povređenih igrača, kao i onih koji slabo igraju u svojim klubovima. Tim može povratiti dobru sliku samo odličnim igrama i pobedama“.

Rajmon Domenek napustiće mesto selektora Francuske nakon Svetskog prvenstva u Južnoj Africi koje počinje 11. juna. Francuzi su pre četiri godine u Nemačkoj izgubili u finalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve