Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.05.2010.

13:08

Pantelić menja Kuranjija?

Marko Pantelić mogao bi da u napadu Šalkea zameni najboljeg strelca tima Kevina Kuranjija kojem na kraju sezone ističe ugovor.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Kuranji (28) iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri sa 18 golova, ali i ponude Mančester Sitija, moskovskog Dinama, te turskih Fenerbahčea i Bešiktaša. Nemački Bild prenosi da Kuranji skoro sigurno napšta Gelzenkirhen, a kao prva opcija za njegovo mesto spominje se Marko Pantelić. I pored njegove sjajne forme Joakim Lev neće voditi Kuranjija na SP u Južnu Afriku.

Feliks Magat nije uspeo ove sezone da stigne do ‘salatare’, a već sledeće godine želi da skine Bajern sa trona. 31- godišnji Pantelić ima veliko iskustvo u Bundesligi jer je tokom četiri sezone u Herti postigao 45 golova na 114 mečeva.

Ove godine bio je sjajan u dresu Ajaksa sa 16 golova i devet asistencija na 25 utakmica, a kada se završi sezona u Holandiji okončaće se i njegov ugovor sa ‘kopljanicima’.

Ukoliko pređe u Šalke, Pantelić će biti četvrto pojačanje Feliksa Magata jer se tim iz gelzenkirhena već dogovorio sa Kristofom Mecelderom (Real Madrid/Verder Bremen), Erikom Jendrišekom (Kajzerslautern) i kapitenom Majnca Timom Huglandom. Svi igrači došli su kao slobodni agenti!

HSV dovodi Kačara?

Herta je ispala u drugu ligu, a njeni igrači sada su glavna meta ostalih Bundesligaša. Jedan od onih koji brzo želi da zaboravi ovu sezonu je HSV koji već traži pojačanja, a prvi na listi je srpski reprezentativac Gojko Kačar, prenosi Bild.

Nemački list navodi da se Kačar već bio dogovorio sa Brunom Labadijom I da I dalje želi da pređe u Hamburg bez obzira što je sada novi čovek na klupi kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve