Nova vest
Fudbal

Petak, 30.04.2010.

11:35

Monako želi Marka Jovanovića?

Francuski prvoligaš Monako zainteresovan je za dovođenje defanzivca Partizana Marka Jovanovića, piše „L’ekip“, a prenose "Goal.com" i "Sportski žurnal".

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Ekipa koju vodi Gi Lakomb nije imala preterano uspešnu sezonu, pošto u francuskom prvenstvu zauzimaju devetu poziciju, a priliku da se bori za trofej, Monako će imati u finalu Kupa. Za narednu sezonu, među prvim planiranim pojačanjima nalazi se i 22-godišnji štoper Partizana Marko Jovanović.

Prema pisanju L’ekipa, skauti ekipe iz Monte Karla su ovog proleća pratili igre mladog reprezentativca Srbije, a navodi se i da je predstavnik Monaka, bivši fudbaler Pol Markioni kontaktirao upravu ’crno-belih’.

Međutim, Sportski žurnal prenosi izjavu koordinatora za sportska pitanja Partizana, Alberta Nađa, kako zvaničnog kontakta nije bilo.

Niko nas zvanično nije zvao. Pročitao sam i ja na Internetu vest kako Monako želi našeg fudbalera, ali ništa više od toga ne znam. Siguran sam samo da će, kako se bude bližio kraj sezone, sličnih interesovanja biti još više. Bliži se kraj prvenstva, logično je da se sve češće pojavljuju informacije o zainteresovanosti stranih klubova za fudbalere Partizana. Imponuje nam ta činjenica, na najbolji način pokazuje kakvim kvalitetom raspolažemo, mada ponavljam da ništa konkretno nije moguće da se desi pre početka prelaznog roka “, rekao je Nađ.

U francuskim medijima pominje se da je i Nant, za koji nastupa bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Đorđević, takođe zainteresovan za Jovanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve