Nova vest
Fudbal

Petak, 30.04.2010.

10:56

Metalac smenio Milovanovića

Fudbalski klub Metalac smenio je u četvrtak uveče trenera Nenada Milovanovića, koji je ovog proleća preporodio debitanta u Super ligi,piše „Sportski žurnal“.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Tim iz Gornjeg Milanovca, koji svoje mečeve kao domaćin igra na stadionu „Čika Dača“ u Kragujevcu, ostvario je sjajne rezultate ovog proleća, savladavši između ostalih i Crvenu zvezdu i Vojvodinu. Metalac sada zauzima sigurnu, osmu poziciju na tabeli Jelen Super lige Srbije, a razlozi za smenu Milovanovića nisu poznati.

Upravo je Milovanović bio „krivac“ za smene trenera u dva velika kluba, pošto su Sosa Babić i Vladimir Petrović Pižon napustili klupe Vojvodine i Crvene zvezde upravo posle poraza od Metalca.

Metalac je u poslednja dva kola doživeo dva poraza, od Čukaričkog na svom terenu i od Partizana u gositma, ali se pretpostavlja da je razlog za Milovanovićevu smenu druge prirode.

Ekipa iz Gornjeg Milanovca biće u subotu u Kragijevcu domaćin BSK-u u meču 27. kola Jelen Super lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve