Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2010.

23:10

"Orlovi" kritikovali Stevanovića

"Fan-klub Orlova", navijači reprezentacije Srbije, negativno je reagovao na izjave sada već bivšeg trenera Partizana Gorana Stevanovića.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Goran Stevanović izgubio se u sopstvenom neznanju: nemoćan u porazu od Vojvodine obrušio se na Fudbalski savez Srbije i reprezentaciju. Kao glavni razlog za veliki zaostatak u odnosu na Crvenu zvezdu i poraz u polufinalu Kupa Srbije naveo je prijateljski meč u Japanu", piše se u saopštenju "Fan-kluba Orlova".

"Zbog odlaska nekoliko fudbalera crno-belih sa selekcijom lige Partizan je potonuo. Zaista neverovatno! U pobedi nad Japanom igrali su i fudbaleri Vojvodine. I to baš oni koji su u sredu uveče blistali u Humskoj. Napadač Mrđa (strelac dva gola i u meču u Osaki), sjajni Tadić i odlični golman Brkić. Baš oni koji su srušili Partizan! Niko iz tabora Novosadjana nije ni pomislio da se žali na Japan, jer je svima, tačnije ogromnoj većini, nacionalni tim svetinja", navodi se dalje u saopštenju.

"Fan klub Orlovi" smatra da je takvo ponašanje potpuno neprimereno.

Sopstevno (tvoje) neznanje nikako ne može da bude tuđa greška. Srbija je i u Japanu pokazala moć, a mi smatramo da reprezentacija uvek zaslužuje maksimalnu podršku. I kada pobeđuje i kada gubi. Imamo samo jednu Srbiju, za koju ćemo uvek da navijamo svim srcem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve