Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2010.

16:35

Ešli Kol na terenu posle dva meseca

Defanzivac Čelsija Ešli kol vratiće se u redove londonskog tima posle dvomesečne pauze usled preloma skočnog zgloba. On će igrati na meču protiv Totenhema.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Prema rečima menadžera Karla Anćelotija, Kol nije odigrao nijednu trening utakmicu, ali je na treninzima pokazao da je potpuno spreman. "Ešli je čitave sedmice radio sa prvim timom i uverio me je da je spreman za povratak. Na utakmici protiv Totehema neće biti u startnoj postavi, već na klupi, ali će najverovatnije dobiti šansu", rekao je Anćeloti.

Kol je na utakmici protiv Evertona 10. februara slomio nogu i lekari su tada prognozirali da će odsustvovati sa terena tri meseca, što se obistinilo.
Povratak Kola na teren najviše će obradvati selektora reprezentacije Engleske Fabija Kapela, jer je postojala opasnost da na Svetskom kupu u ekipi nema dovoljno kvalitetnog levog beka.

Posle povrede Kola, nesreća je zadesila tim Engleske kada je Vejn Bridž je saopštio da ne želi da igra za reprezentaciju dok se u timu nalazi Džon Teri,koji je imao aferu sa njegovom bivšom suprugom.

Čelsi se sa 77 bodova iz 34 susreta nalazi na prvom mestu u Premijer ligi i ima četiri boda više od drugoplasiranog Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve