Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2010.

12:47

Postupak zbog povređenog fotografa

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je u petak postupak protiv Partizana i Vojvodine zbog incidenta na meču tih timova u polufinalu kupa.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Incident se dogodio kada je jedan od fotografa na atletskoj stazi pogodjen bakljom u glavu. Fotograf je povređen na delu stadiona gde su se nalazili navijači gostujuće ekipe. Povređeni je prebačen u Urgentni centar, ali se za sada ne zna težina povrede.

Postupak je pokrenut protiv Partizana kao organizatora utakmice odigrane u četvrtak, 15. aprila, a protiv Vojvodine zbog ponašanja navijača tog kluba.

S obzirom na težinu prekršaja, disciplinski postupak će biti hitan uz striktno poštovanje svih važećih propisa FS Srbije, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović.

U međuvremenu, zbog poraza u Kupu, Goran Stevanović napustio je klupu aktuelnog šampiona, dok će ga na tom mestu zameniti selektor omladinskog tima Aleksandar Stanojević.

Prethodno je na meču odigranom u sredu, jedan od navijača Crvene Zvezde na meču sa OFK Beogradom ranjen iz vatrenog oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve