Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2010.

09:06

Stanojević umesto Stevanovića

Novi trener FK Partizan biće selektor omladinske reprezentacije Srbije Aleksandar Stanojević, potvrđeno je za B92 iz kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je poražen na svom stadionu u polufinalu Lav Kupa Srbije od Vojvodine sa 3:1 i na sednici UO održanoj u petak odlučeno je da se uskrati poverenje Stevanoviću, koji će u petak zvanično podneti ostavku. Na njegovo mesto dolazi Aleksandar Stanojević koji je, između ostalog, bio asistent Miroslava Đukića u 'crno-belima'.

Do smene je došlo samo dva dana nakon što je predsednik kluba Dragan Đurić izjavio kako je „Stevanovićev posao siguran.

Stevanović je u klub došao u septembru prošle godine, posle ostavke Slaviše Jokanovića.

36-godišnji Stanojević će od 25. do 30. maja voditi omladinsku reprezentaciju u drugom krugu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Pošto se prvenstvo u Srbiji završava 16. maja, a pripreme omladinaca počinju dan kasnije, Stanojević neće imati problema da istovremeno vodi Partizan i reprezentaciju.

U svojojoj karijeri, Stanojević je pored Partizana i omladinske reprezentacije Srbije, radio i u OFK Beogradu i Sremu.

Sportska štampa u Srbiji je spekulisala da su kandidati za Stevanovićevog naslednika bili trener slovačkih Košica Goran Milojević, kao i još dva bivša asa 'crno-belih', Momčilo Vukotić i dosadašnji Stevanovićev asistent, Vuk Rašović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

232 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve