Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.04.2010.

12:28

Dijara: "Tražiću pomoć psihologa"

Napadač Partizana Lamin Dijara rekao je da je zabrinut što ne postiže golove i da će verovatno potražiti pomoć psihologa.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

„Stalno razmišljam o tome zašto ne mogu da pogodim cilj, prihvatam kritike i verovatno ću morati da potražim pomoć psihologa kako bih našao rešenje“, rekao je Dijara koji nije postigao pogodak 740 minuta.

Senegalac je često u gol šansama, ali nikako da pronađe put do mreže.

„Problem nije od juče, počeo je znatno ranije. Verovatno se desilo nešto zbog čega ne igram kao pre. Stvarno ne znam šta je u pitanju“, kaže napadač šampiona Srbije.

„Crno-beli“ su igrali bez golova sa Jagodinom u 23. kolu Jelen Superlige i tako značajno umanjili šanse da odbrane titulu. Prilike da postignu golove na tom susretu imali su Vašington, Petrović, Davidov, ali mreža je mirovala.

„Da sam jedini promašio verovatno bi sve kritike bile upućene na moju adresu, pogotovu što odavno nisam bio strelac. Ovako mi se podatak da bar nas četvorica nismo uspeli da postignemo gol više čini kao nedostatak sreće“, izjavio je Dijara.

Partizan se u četvrtak od 18 časova sastaje sa Vojvodinom u polufinalu Lav kupa Srbije. „Crno-beli“ opet neće moći da računaju na kapitena Mladena Krstajića i Ljubomira Fejsu, koji je u utorak otputovao u Minhen gde će biti obavljeni dodatni pregledi kolena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve