Lola za B92: "Ostao bih u Hihonu"

Nekadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić, koji sada nastupa za Sporting iz Hihona, oporavio se od povrede zbog koje je pauzirao gotovo sedam nedelja.

MT Izvor: B92 Španija, Evropa
Podeli

Smiljanić je igrač Espanjola, koji je u Hihon došao na pozajmicu u zimskom prelaznom roku. Nakon što mu je od samog starta pružena šansa, Smiljanić ju je iskoristio i dobro je odigrao u prva tri meča, posle čega je usledila nezgodna povreda.

Mogu da kažem da sam došao u klub sa velikom tradicijom i sigurno da bih voleo da ostanem ovde. To je moj primarni cilj pošto su mi ovi ljudi dali šansu da se vratim, da igram na nivou na kakvom sam igrao“, smatra Smiljanić.

Smiljanić veruje da će ekipa ostati na stabilnoj i sigurnoj sredini tabele Primere.

Na sredini tabele smo ove godine, relativno smo mirni što se tiče opstanka u ligi. Što se tiče Evrope, sigurno da smo tu negde na sredini, između opstanka i plasmana u Evropu, ali mislim da ćemo ove godine ostati na toj sredini i da nećemo ništa više od toga

Smiljanić je objasnio kako bi želeo da igra u Hihonu i naredne sezone, o tome šta misli kako će se završiti prvenstvene trke u Španiji i Srbiji, o očekivanjima na Mundijalu, kao i o tome kako je igrati u crveno-belom dresu.

Kompletan intervju sa Milanom Smiljanićem možete da pročitate ovde.