Nova vest
Fudbal

Petak, 09.04.2010.

11:45

Đurić: "FSS nas minira"

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić smatra da su šestorica fudbalera „crno-belih“ bespotrebno išli u Japan i da je krivac za to Fudbalski savez Srbije.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

„U poslednje vreme imamo izuzetno loš odnos sa Fudbalskim savezom Srbije, o čemu svedoči činjenica da nismo naišli na njhovo razumevanje najpre kada je u pitanju odlazak čak šestorice fudbalera na prijateljsku utakmicu u Osaki, a potom i njihovo odbijanje da se, usled njihovog umora zbog dalekog puta, meč sa Jagodinom odloži“, rekao je Đurić.

Ljubomir Fejsa, Nemanja Tomić, Aleksandar Davidov, Marko Lomić, Radosav Petrović i Vojislav Stanković bili su ove nedelje sa reprezentacijom Srbije u Japanu gde su sa necionalnim timom te zemlje odigrali prijateljski meč. Partizan je zbog toga podneo zahtev Zajednici Superlige da se susret 23. kola Jelen Superlige sa Jagodinom odloži, ali je taj zahtev odbijen.

„Crno-bele“ dodatno ljuti činjenica da je Ljubomir Fejsa na utakmici sa Japanom povredio koleno i odsustvovaće sa terena dve nedelje.

„Ljubu smo izgubili gotovo do kraja sezone, to je najbolji dokaz kakav je atak izvršen na naš klub. Ponašanje čelnika saveza prema Partizanu u najmanju ruku je nekorektno, svašta su nam rekli kad smo tražili da se izjednači broj naših i reprezentativaca iz drugih klubova, kako ne bismo došli u sadašnju poziciju. Ako Crvena zvezda daje trojicu, činilo se logičnim da isti broj bude i iz crno-belog tabora, na takav predlog su se oglušili i zato slobodno napišite da će iamti problema sa Partizanom“, izjavio je Đurić.

Trener Jagodine Goran Milanović rekao je da „Partizan ne bi trebalo da ima ustupke“.

„Ne želim da komentarišem njegove navode, mada bi javnost trebalo da zna kako ništa od ovoga ne bilo da su ljudi u FSS pristali da vode u Japan samo trojicu naših igrača, kao što je to slučaj sa Crvenom zvezdom ili četvoricom iz Vojvodine. Budite sigurni da ćemo se žaliti i da se neće na ovome završiti“, rekao je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve