Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2010.

18:47

B92: Fejsa pauzira dve nedelje?

Prema prvim procenama, fudbalera Partizana Ljubomira Fejsu posle povrede na meču reprezentacije Srbije i Japana čeka pauza od dve nedelje, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fejsa je u finišu susreta koji je selekcija Jelen Superlige Srbije dobila 3:0 uz bolnu grimasu iznet sa terena, ali prognoze nisu loše. „U pitanju je povreda kolateralnog medijalnog ligamenta kolena. Takve povrede obično zahtevaju dvonedeljnu pauzu“, kaže za B92 dr Sead Malićević, lekar Partizana.

„Razgovarao sam povodom toga sa doktorom reprezentacije Mladenovićem i našim fizioterapeutom Brankovićem. U svakom slučaju, u petak će biti urađen pregled nuklearnom magnetnom rezonancom, pa ćemo sa sigurnošću znati o kakvoj je povredi reč“, dodao je Malićević.

Fudbaleri JSL vraćaju se u Srbiju u četvrtak uveče. Zbog odsustva šestorice reprezentativaca, FK Partizan tražio je da se odloži meč 23. kola JSL sa Jagodinom.

Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde, reagovao je na to izjavivši da bi prihvatanje Partizanovog zahteva uticalo na regularnost takmičenja.

Zajednica superligaša odbila je zahtev ’crno-belih’ i meč će biti odigran u nedelju, kako je i planirano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve