Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2010.

15:09

Arsenal: Mesi je najbolji na svetu

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je fudbaler Barselone Lioner Mesi trenutno najbolji igrač sveta.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Katalonci su u utorak uveče eliminisali Arsenal u četvrtfinalu Lige šampiona rezultatom 4:1, a sva četiri pogotka postigao je sjajni Argentinac. „Kada Mesi krene, nezaustavljiv je. On je jedini igrač koji na takav način može da preokrene stvari na terenu“, rekao je Venger.

Mesi je već postizao het-trikove ove godine, ali je u susretu sa engleskim premijerligašem otišao korak dalje odnosno gol više.

„Izgubili smo od fantastičnog igrača i fantastičnog tima. Morate da pokušate da shvatite šta će on (Mesi) da uradi, ali je to veoma teško jer može da uradi sve što hoće. Teško je zaustaviti takve igrače. Nije postigao gol u prvoj utakmici, ali u drugoj je bio sjajan“, rekao je golamn Arsenala Manuel Almunija.

Reči hvale za Mesija imao je i napadač „tobdžija“ Niklas Bentner, koji je postigao jedini gol za Arsenal.

„Mesi je fenomenalan igrač u velikom timu. Više volim kada izgubim od boljeg tima, kada mogu da kažem da smo dali sve od sebe nego kada nas pokradu u poslednjem minutu“, rekao je Bentner.

Barselona će se u polufinalu Lige šampiona sastati sa milanskim Interom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve