Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2010.

10:49

"Crno-beli" trio na ceni

Albert Nađ tvrdi da nikakva zvanična ponuda za Ljubomira Fejsu i Nemanju Tomića nije stigla u klub iz Humske.

Izvor: IK

Autor: IK

Default images

Partizanov tandem reprezentativaca privukao je pažnju klubova iz Italije, ali Nađ kaže da nikakvih konkretnih poteza na planu njihovog angažmana nije bilo. Fejsa je već duže vreme “na oku” Lacija, dok se za Tomića nezvanično interesuje Udineze.

“I zimus je bilo tih priča. Nije to ništa novo. Niko nam se nije zvanično obratio, tako da te priče nemaju čvrstu podlogu. Interesovanje postoji na nekim drugim mestima, ali zvanične potvrde mogu da dođu kada počne prelazni roku. Sezona u Italiji i Srbiji je u toku”, rekao je Nađ za “Sportski žurnal”.

Čelnici tima iz Udina gledali su nedavno meč Vojvodine i Partizana, a najavili su ponovni dolazak sledećeg četvrtka kada se isti rivali sastanu u polufinalu Kupa. Udineze je takođe zainteresovan i za golmana Vojvodine Željka Brkića.

Na meti stranih timova je i Radoslav Petrović, koji iako nije standardni prvotimac, na meču protiv Japana je određen za kapitena selekcije Jelen Superlige. Za njegove usluge ranije su se interesovali klubovi iz Francuske i Španije. Čak su i čelnici Pari Sen Žermena dolazili na Staru Karaburmu, da bi ga gledali protiv BSK Borče, ali je stameni Petrović u igru ušao tek u četvrtom minutu nadoknade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve