Nova vest
Fudbal

Petak, 02.04.2010.

22:14

Ivanović: "Igraću na Mundijalu"

Branislav Ivanović otklonio je svaku sumnju da bi zbog povrede unutrašnjih ligamenata kolena mogao da propusti Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Moje učešće na Mundijalu u ovom trenutku se ne dovodi u pitanje. Vratiću se na teren do početka priprema, ali sa prognozama treba biti oprezan jer je ipak reč o ligamentima. To je teška povreda i zahteva puni oporavak jer mnogo toga potiče upravo od unutrašnjih ligamenata, kao na primer šut spoljnim delom stopala".

Iako se pojavila informacija da bi Ivanović uskoro mogao da se vrati na teren, pauza će ipak trajati duže.

"Upravo sam završio s treningom i terapijom. Oporavak teče polako, možda i sporije nego što se u prvi mah očekivalo i za sada samo lagano trčkaram. Bar još nedelju dana ću raditi individualno, a onda bi trebalo da se priključim ekipi".

Još nije sigurno da li će srpski reprezentativac moći da se vrati u tim Čelsija do kraja sezone.

"Nadam se da ću moći da odigram bar još neki meč za Čelsi. Do kraja je ostalo još šest kola, ali je sigurno da se neću vraćati dok lekari ne potvrde da sam potpuno spreman".

U subotu će Bane biti samo navijač Čelsija u derbiju sezone protiv Mančester junajteda.

"I mi i rival posle derbija imamo još po pet teških utakmica u kojima lako može da dođe do iznenađenja. Zato ne mislim da će ovaj meč prelomiti trku za titulu, mada može da odluči mnogo. U svakom slučaju, derbi je veoma bitan i bilo kakva prognoza o ishodu je krajnje nezahvalna", zaključio je Branislav Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve