Nova vest
Fudbal

Petak, 02.04.2010.

20:57

Budućnost smenila Ivanovića

Podgorička Budućnost smenila je trenera Mihaila Ivanovića, pa će ekipu u nastavku sezone predvoditi Nenad Vukčević i Radisav Dragićević.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

"Rezultati u drugom delu sezone nisu na nivou i klub je morao da reaguje. Mišljenje svih je da je najbolje rešenje postavljanje Vukčevića i Dragićevića, momaka koji poznaju ekipu. Smatram da trener nije glavni krivac za stenje, svi snosimo krivicu", izjavio je sportiski direktor kluba Vlado Bulatović.

Nenad Vukčević istakao je da očekuje maksimum od igrača.

"Nemamo pritisak osvajanja titule, ali je na nama da damo maksimum i budemo prvi. Što se tiče Kupa, tu je sve relativno, četiri ekipe imaju podjednake šanse. Igrači ostaje dok se treneri menjaju, znači da postoji problem u igračima. Verujemo u njih, imaju kvalitet, ali moraju još bolje da rade kako bi došli do maksimuma".

Radisav Dragićević očekuje da igrači odgovore na obaveze koje se postave ispred njih.

"Moramo se staviti u funkciju kluba. Drago mi je što je uprava prepoznala kvalitet u Vukčeviću i meni, znaćemo da odgovorimo na to. Igrači poseduju kvalitet, moramo da im nametnemo želju i da ih pripremimo da odgovore na obaveze koje im zadamo. Malo je vremena za pripremu, ostaje nam da manje pričamo, a više radimo".

Mihailo Ivanović je predvodio Budućnost do prve pobede u istoriji u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Budućnost je trenutno druga na tabeli sa šest bodova zaostatka za Rudarom iz Pljevalja.U sledećem, 25. kolu crnogorske Prve lige Bodućnost igra protiv Koma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve