Nova vest
Fudbal

Petak, 02.04.2010.

20:48

Zaneti ne igra posle 41 meseca

Pobeda Intera nad Livornom 25. oktobra 2006. Ni po čemu neobičan meč. U stvari, skoro ni po čemu – tada Havijer Zaneti poslednji put nije odigrao ligaški meč.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Ovog vikenda legendarni fudbaler Intera propustiće meč 32. kola Serije A sa Bolonjom zbog žutih kartona, prvi posle tri i po godine. Tog davnog oktobra 2006. godine Zaneti je presedeo meč sa Livornom na klupi, a bekovski tandem činili su Groso i Maikon. Zaneti je potom prekomandovan u vezni red kako bi se Maikon igrački i dalje razvijao.

Argentinac, koji će u avgustu napuniti 37 godina, od tada je za ‘nerazure’ odigrao 133 mečeva bez povrede, suspenzije ili loše forme koja bi primorala trenere (Mančinija ili Murinja) da ga presele na klupu.

Zaneti je u Inter došao 1995. godine iz Banfilda, a za nacionalni tim Argentine debitovao je godinu dana pre i do sada je odigrao 136 mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve