Nova vest
Fudbal

Petak, 02.04.2010.

20:22

"Volim što sam Kristijano Ronaldo"

Prva zvezda Real Madrida, Kristijano Ronaldo još nije prežalio eliminaciju iz Lige šampiona od Liona, ali je najavio mnogo titula od sledeće sezone.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

"Toliko sam besan zbog eliminacije od Liona da sam prestao da gledam ostale utakmice Lige šampiona. To je veoma bolno. Izgubili smo zbog naših grešaka, pa se nadam da smo naučili lekciju za budućnost".

Ronaldo na budućnost u španskoj prestonici gleda sa velikim optimizmom.

"Nisam potpisao za Real Madrid samo na jednu sezonu. Boriću se da osvojim mnogo titula u Ligi šampiona od sledeće sezone".

U intervjuu za špansku TVE, Portugalac je spomenuo i eventualni duel Portugala i Španije na SP u Južnoj Africi koje počinje za nešto više od dva meseca.

"Nadam se se da ćemo se sresti jer bi to značilo da smo prošli grupnu fazu i ostali u igri za titulu. Takav duel u nokaut fazi bi bio poseban, i zbog toga što bih igrao protiv nekoliko saigrača, ali i zbog toga što su Portugalci i Španci braća. Ne plašim se Španije, ali sam svestan da su jedan od favorita za titulu".

Novinara je zanimalo kako je biti Kristijano Ronaldno?

"Obožavam to", kratko je odgovorio Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve