Nova vest
Fudbal

Petak, 19.03.2010.

16:21

Rašović očekuje pobedu

Pomoćni trener Partizana Vuk Rašović rekao je da njegova ekipa apsolutni favorit u duelu sa Čukaričkim i dodao da im je tim sa Banovog brda "dužnik" od jesenas.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Poslednjeplasirani Čukarički u prvom delu Super lige prošle godine osvojio je bod u duelu sa Partizanom. "Očekujem dobru utakmicu, bolju nego prošle nedelje u Kuli. Ne očekujem lak posao, iako je Čukarički na nezavidnoj poziciji na tabeli. Oni su ekipa sa velikim brojem iskusnih igrača. Ipak, mi smo veliki favorit i očekujem pobedu", rekao je Rašović.

On nije želeo da otkrije da li će u subotu od prvog minuta zajedno igrati Saša Ilić i Almami Moreira.

"To ćete videti sutra na utakmici. Očekujem da odigramo bolju i lepšu partiju nego do sada. Nadam se i da će navijači moći da uživaju u velikom broju golova", poručio je Rašović.

Pomoćnik Gorana Stevanovića rekao je i da se ekipa neće obazirati na rezultat utakmice u Kragujevcu, gde rival u trci za titulu Crvena zvezda gostuje kod Metalca.

"Imamo iskusnu ekipu, punu profesionalaca. Maksimalno smo posvećeni našoj sutrašnjoj utakmici i nećemo razmišljati o tome šta se dešava u Kragujevcu", zaključio je Rašović.

On je dodao da sutra u timu neće biti povređenih Branislava Jovanovića i Radenka Kamberovića.

Utakmica 19. kola Super lige između Partizana i Čukaričkog igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve