Nova vest
Fudbal

Petak, 19.03.2010.

15:10

Anri ne želi da igra sa Arsenalom

U derbiju četvrtfinala Lige šampiona sastaju se Barselona i Arsenal. Ovo je poslastica za mnoge ljubitelje fubala, ali ne i Tijerija Anrija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Francuz, koji je godinama bio zvezda londonskog tima, otvoreno priznaje da mu je povratak na Emirejts nezamisliv. U intervjuu za britanski „Tajms“ nekoliko sedmica pre žreba, Anri je rekao da se boji mogućnosti dvomeča, koji je i potvrđen u petak.

„Biću navijač Arsenala dok sam živ i ako me pitate kako se osećam zbog mogućnosti da igramo sa njima u četvrtfinalu, moram da priznam da mi je ta ideja nezamisliva. Kada je dan žreba u pitanju, uvek mi se događa ista situacija. Sve dok ne vidim da je Arsenalu zapao neko drugi, ne mogu da dišem“, izjavio je Francuz.

Napadač Barselone je takođe dodao da je ponosan što je deo katalonskog tima, ali da nikada ne želi da igra protiv Arsenala.

„Ponosan sam što igram za Barsu, ali sam prestravljen idejom da se ukrstimo sa Arsenalom. Mrzeo bih to i molim se da se to ne desi“.

Četvrtfinalni susreti Arsenala i Barselone igraju se 30. i 31. marta, dok su revanši 6. i 7. aprila. Pobednik dvomeča će u polufinalu igrati sa boljim iz susreta Inter – CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve