Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.03.2010.

23:25

Aston Vila bolja od Vigana

U zaostaloj utakmici Premijer lige Aston Vila je slavila na gostvoanju protiv Vigana sa 2:1 (1:1) i zabeležila 13. pobedu ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Gosti su došli do prednosti u 25. minutu posle autogola Džejmsa Mekartija, posle udarca Džona Kerjua. Vigan je posle samo dva minuta došao do izjednačenja zahvaljujući golu Gerija Koldvela na asistenciju N’Zogbije. Pobedonosni gol za ekipu Martina O’Nila postigao je najbolji igrač Vile Džejms Milner u 63. minutu.

Fudbalerima Aston Vile ovo je tek 28. utakmica koju su odigrali u Premijer ligi ove sezone. Klub iz Birmingema zauzima sedmo mesto na tabeli, iza Mančester sitija i Liverpula, sa 48 osvojenih bodova. Aston Vila naredna dva susreta u Premijer ligi igra na svom stadionu, a dočekuje Vulverhempton i Sanderlend.,

Viganu je ovaj susret bio važan u borbi za opstanak, domći tim je zabeležio i 16. poraz ove sezone, na 30 odigranih utakmica. Vigan je ostao na 15. poziciji na tabeli sa 28 osvojenih bodova. Vigan u narednom kolu Premijer lige dočekuje Barnli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve