Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.03.2010.

19:10

PL: Portsmut u sredu gubi bodove

Upravni odbor engleske Premijer lige u sredu će doneti odluku da Portsmutu bude oduzeto devet bodova.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Portsmut će ostati bez bodova pošto stečajni upravnik Endrju Androniku još uvek nije pružio dokaz da je obezbeđen novac za pokrivanje velikog deficita u klupskoj blagajni. Čelnici Premijer lige razgovaraće još jednom sa stečajnim upravnikom Portsmuta, pre sastanka, koji je zakazan za sredu.

Međutim, to sigurno neće promeniti odluku Premijer lige, pošto je Androniku u utorak saopštio da bi rešenje moglo da bude pronađeno tek za šest do osam nedelja.

Androniku se u ponedeljak, u Liverpulu, sastao sa biznismenom Robom Lojdom, koji zastupa za sada nepoznate investitore zaintesesovane da ulože novac u Portsmut, ali konkretnog dogovora nije bilo.

"Sastao sam se sa Lojdom i rekao mu da ponudu smatram ozbiljnom, ali da su mi potrebni dokazi da budući investitori zaista imaju taj novac. On zna šta treba da uradi kako bismo mogli da nastavimo pregovore", rekao je Androniku.

Portsmut se trenutno nalazi na poslednjem mestu u Pemijer ligi sa 19 osvojenih bodova iz 29 utakmica. Ukoliko klub ostane bez devet bodova, izgubiće i teorijske šanse da izbegne ispadanje iz engleske Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve