Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.03.2010.

11:20

Miha: "Žoze ne bi izdržao u Srbiji"

Trener Katanije Siniša Mihajlović imao je reči hvale za svog kolegu iz Intera Žozea Murinja, ali je izjavio da Portugalac u Srbiji ne bi izdržao ni mesec dana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mihajlović je pred gostovanje Intera u Kataniji, izjavio kako ga je Murinjo ranije nervirao, ali da mu se sve više dopada, uprkos problematičnom ponašanju. "Ali na primer, da se tako ponašao i na isti način komunicirao sa protivnicima i medijima u Srbiji, ne bi izdržao više od mesec dana“, smatra Mihajlović.

Mihajlović je rekao da je promenio mišljenje o portugalskom stručnjaku.

Kazaću vam istinu. Kada je Murinjo prvi put stigao u Italiju, nisam mogao da ga podnesem. Nisam podnosio njegovo ponašanje. Ali, sada sam promenio mišljenje, mislim da je sjajan čovek i cenim ga“, rekao je srpski trener.

Mihajlović je rekao da Murinjo zbog svog šarma dobro prolazi uprkos neprimerenim izjavama i postupcima.

Nekada se ne odnosi baš najbolje prema protivnicima i ponekad takođe izaziva novinare. Ali on se uvek izvuče i to mislim u pozitivnom smislu. To znači da ga ljudi vole. U redu je to što radi i on mi se sve više i više dopada. Ukoliko ode, biću tužan. Uvek sa nestrpljenjem očekujem šta će sledeće da izjavi ili uradi“, zaključio je trener Katanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve