Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.03.2010.

22:20

Stevanović: "Nisam nezadovoljan"

Treneri fudbalera Partizana Goran Stevanović istakao je posle remija sa Javorom (0:0) da nije nezadovoljan i da njegova ekipa nema nameru da se već sada preda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Crno-beli’ ponovo nisu uspeli da savladaju ekipu Javora, koja im je i u prvom delu sezone uzela bod(1:1), čime su dozvolili, večitom rivalu, Crvenoj zvezdi da se odlepi na pet bodova razlike. "Bez obzira na remi ne mogu da budem nezadovoljan trudom i zalaganjem mojih igrača, a jedina stvar koja nam je nedostajala na ovom meču je gol", rekao je Stevanović.

"Dok su fudbalski tereni u ovakvom stanju teško ćemo igrati protiv bunkera. Ipak, ne odustajemo, nastavićemo da pružamo kvalitetne partije. U nastavku meča videla se nervoza, koja je dovela do nekih grešaka", ocenio je Stevanović posle meča.

Trener Partizana, međutim, smatra da još uvek ništa nije rešeno i da će do kraja prvenstva biti još kikseva.

"Proleće je tek počelo, ima još dosta utakmica. Biće kikseva, nadam se, na obe strane", rekao je trener ‘crno-belih’, koji je dodao da prednost Crvene zvezde od pet bodova nije nedostižna.

U 55. minutu Almami Moreira je zamenio Sašu Ilića, pa dva igrača ponovo nisu igrala zajedno, ali Stevanović smatra da to ne treba da bude u centru pažnje.

"Više se bavimo time, nego igrom. I jedan i drugi su kreirali i održavili našu igru, ali kada igramo sa dva špica teško da mogu istovremeno da budu na terenu. U nekoj drugoj kombinaciji bi to moglo, ali ne sa Dijarom i Kleom. Želeo sam da budemo opasniji pred golom", objasnio je Stevanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve