Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.03.2010.

11:00

Stojković prošao bez povrede

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković ipak je prošao bez ozbiljnijih povreda posle incidenta u Alžiru.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

„Prošao je i mali bol. Bio sam se malo uplašio, prizanjem, ali je lekarski tim reprezentacije verovao da će sve da bude u najboljem redu. Ipak, morao sam da snimim nogu i sada sam spokojan. Nema prepreka da nastavim normalno da radim sa saigračima u klubu“, rekao je Stojković koji će nastaviti normalno da trenira.

Stojković je objasnio da se sve desilo veoma brzo u gužvi posle utakmice, ispred stadiona „5. juli“.

Nisam obratio pažnju na automobil koji je išao u rikverc. Na svu sreću, uspeo sam da izmaknem nogu u poslednjem trenutku. Njaviše je stradala cipela. Važno je da se dobro završilo“, rekao je Stojković..

Prvi golman nacionalnog tima izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim igrama, kao i veru da će se izboriti za mesto ’jedinice’ u Viganu.

Spojio sam pet utakmica i ušao u dobar ritam. Posle oporavka Kirklanda, ponovo sam u drugom planu, ali ne odustajem od vorbe. Želim da ponovo dobijem priliku u Viganu. NIje lako naslediti poznatog golmana, pošto ima duži staž u ekipi. Postoji plan da u junu napusti klub, a onda će ’jedinica’ biti moja“, veruje Stojković.

I menadžer Vigana Roberto Martinez zadovoljan je Stojkovićevim kvalitetom.

Razgorvarali smo, nema ništa sporno. Za mene je važno da sam uz ekipu i da potpuno spreman dočekam pripreme reprezentacije za Svetsko Prvenstvo u Južnoj Africi. Ova provera u Alžiru, donela je dodatnu sigurnost i svi smo zadovoljni novim uspehom Srbije“, zaključio je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve