Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.03.2010.

20:04

Gana izgubila u Sarajevu

Reprezentacija Gane, rival Srbije na SP u Južnoj Africi, izgubila je prijateljsku utakmicu u Sarajevu od Bosne i Hercegovine sa 2:1 (1:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crne zvezde' su povele na stadionu 'Asim Ferhatović Hase' golom povratnika u selekciju Sulija Muntarija koji je u 22. minut preciznim udarcem sa 16 metara savladao domaćeg golmana. Pet minuta pre kraja poluvremena Vedad Ibišević uspeo je da izjednači rezultat, a pobedu selekciji BiH, u debiju Safeta Sušića na kupi, doneo je Miralem Pjanić u 65. minutu.

Bosna i Hercegovina će do početka Svetskog prvenstva odigrati pripremnu utakmicu i protiv drugog rivala 'orlova' na predstojećem Mundijalu, selekcijom Nemačke, i to samo 15 dana pre meča "Elfa" sa izabranicima Radomira Antića 18. juna u Port Elizabetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve