Mlada reprezentacija u Makedoniji

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u sredu u Skoplju (12.30) igra prvu utakmicu u 2010. godini. Dujkovićev tim otputovao je za Makedoniju.

Izvor: B92 Makedonija
Podeli

'Orlići' će dugu pauzu u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 'prekratiti' prijateljskim mečevima, prvi je na programu sa selekcijom Makedonije. "Bilo bi sjajno kada bismo godinu započeli pobedom," rekao je selektor mladog tima Ratomir Dujković, "Makedonci su nepoznanica i za mene i za igrače ali je važno da imamo dobar pristup utakmici."

Dujković je u kvalifikacijama imao najviše problema sa napadačima. Pokušaao je sa više igača a pravo rešenje još uvek traži. Provera u Skoplju biće prilika za Milića, Šćepovića i Sulejmanija, a kada je odbrana u pitanju, ima manje nedoumica.

Jedan od standardnih reprezentativaca je Marko Jovanović. 

U poslednjoj liniji redovan je i Vujadin Savić iz Crvene zvezde.

Kapiten ekipe je Slobodan Rajković a Dujković je u Skoplje poveo 18 fudbalera, ostavivši Adema Ljajića, Daniela Aleksića, Milana Milanovića i Filipa Đuričića Aleksandru Stanojeviću koji će sa omladincima na teren i u utorak i u sredu.

Protivnici su selekcije Turske i Rusije, a mečevi se igraju u Bodrumu.

Fudbal

U Alžiru bez Vidića

Reprezentacija Srbije otputovala je u Alžir, gde će u sredu igrati protiv domaće selekcije, ali je selektor Radomir Antić u Beogradu ostavio Nemanju Vidića.

Fudbal utorak 2.03. 17:13 Komentara: 18

Dogovor ECA i UEFA

Udruženje evropskih klubova (ECA) saopštilo je da je ubedilo čelnike UEFA da svim klubovima postepeno uvedu nove finansijske kontrole, počevši od 2012. godine.

Fudbal utorak 2.03. 22:40 Komentara: 3
strana 1 od 2 idi na stranu