Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.02.2010.

19:48

Trifunović: "Blizu smo prave forme"

Napadač Crvene zvezde Miloš Trifunović smatra da su saigrači i on odradili dobar posao u pripremnom periodu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Svakodnevno smo u Antaliji trenirali u visokom ritmu, tako da na prijateljskim utakmicama nismo imali dovoljno svežine. Najbolje je bilo protiv Levskog, što je nagoveštaj da smo blizu željene forme. Ostalo nam je još deset dana da otklonimo sve nedostatke i spremno dočekamo nastavak sezone. Najvažnije je da nema povređenih igrača i da trener Petrović može da izabere najbolji tim za meč sa Jagodinom".

U prvom kolu prolećnog dela Jelen Superlige Zvezda igra sa Jagodinom, a novajlija iz Javora očekuje uspešni drugi deo sezone,

„Svaki igrač mora da pruži svoj maksimum. Potrebno je samo da se igra srcem za Zvezdin dres, koncentracija treba da bude na visokom nivou, a uz podršku navijača koji su uvek uz nas, slavlje na kraju sezone, siguran sam, neće izostati“, dodaje Trifunović za zvanični veb-sajt ’crveno-belih’.

I štoper Zvezde Vujadin Savić zadovoljan je pripremama u Antaliji.

„Imali smo fantastične uslove za rad. Ispunili smo sve planove stručnog štaba. Uigrali smo se kroz prijateljske mečeve i može se reći da spremni dočekujemo nastavak sezone. Ima još dovoljno vremena do 27. februara, kada Jagodina stiže na ’Marakanu’ i kad počinje nove serija pobeda koja će nas odvesti do duple krune“, kaže Savić i nada se značajnijijoj ulozi u timu u nastavku sezone:

„Zvezda je iznad svih nas, bitno je da se pobeđuje i da se osvajaju titule, sve ostalo je u drugom planu, totalno nebitno. Naravno da bih voleo da budem u češće u timu. Verujem da sam napredovao za ovih šest mreseci, stekao neophodno iskustvo, a i da mi je rad sa trenerom Petrovićem dosta pomogao. Uostalom šef odlučuje o svemu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve