Nova vest
Fudbal

Subota, 20.02.2010.

11:39

Mančini protiv plej-ofa

Trener Mančester sitija Roberto Mančini rekao je da se ne slaže sa predlogom o uvođenju plejofa za četvrto, poslednje mesto koje iz Premijer lige vodi u LŠ.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Prva tri kluba iz Premijer lige izboriće direktan plasman u Ligu šampiona, a četvrtoplasirana ekipa će igrati u trećem kolu kvalifikacija. Trener Totenhema Hari Rednap podržao je predlog da četvrti, peti, šesti i sedmi tim u PL igraju plejof za mesto koje vodi u LŠ. Mančini je rekao da ne bi bilo dobro za klubove da na kraju prvenstva igraju dodatne utakmice.

"To nije dobra ideja. Igrači igraju veliki broj utakmica tokom sezone, a zamislite da u maju igraju plejof za četvrto mesto", rekao je Mančini.

Tri ekipe su se izdvojile na čelu Premijer lige, Čelsi trenutno vodi sa 58 bodova, Mančester Junajted ima bod manje, a Arsenal je sakupio 52 boda.

Za četvrto mesto boriće se Mančester Siti, Liverpul, Totenhem i Aston Vila, koja na sedmom mestu ima 16 bodova manje od Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve