Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.02.2010.

23:00

Bez golova u Napulju

U poslednjoj utakmici 24. kola italijanske Serije A na San Paolo stadionu domaći Napoli i lider na tabeli milanski Inter odigrali su meč bez golova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napoli je u ovaj susret ušao posle prvog poraza u ligi, u prošlom kolu od Udinezea, od kada je tim preuzeo Valter Macari. Inter je i drugom meču zaredom osvojio samo bod, jer u zaostalom kolu igrao nerešeno sa Parmom. Ekipa Žozea Murinja je i dalje lider na tabeli sa 7 bodova prednosti u odnosu na Romu, dok je Napoli na 4. mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Napoli je i u trećem susretu zaredom na svom stadionu osvojio samo bod, prethodno tim sa juga Italije nije uspeo da savlada Đenou i Palermo.

Susret između Napolija i Intrera završen je bez golova, ali i jedna i druga ekipa su imale prilike da postignu gol.

Možda najbolju priliku na meču za Inter imao je Goran Pandev u 62. minutu. Posle dobro izgrađene akcije gostiju Pandev je sa deset metata šutirao ka golu protivnika ali je odlično obranio Morgan De Santis.

Nekoliko minuta kasnije domaćim tim je bio u prilici da dođe do vodećeg gola. Kvaljarela je odlično šutirao sa 20 metara od gola i pogodio stativu, međutim lopta se odbila do Denisa koji je sa 6-7 metara sam, neometan šutirao preko gola dok je golman Intera bio na zemllji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve