Nova vest
Fudbal

Petak, 12.02.2010.

00:45

KK: Atletiko porazom do finala

Fudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u finale Kupa Kralja iako su u revanšu polufinala izgubili u Santanderu od Rasinga 3:2 (1:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Atletiko je u prvom meču u Madridu pobedio sa 4:0 pa je još tada sve bilo jasno u ovom dvoboju, ali se Rasing ipak pobedom, i to sa igračem manje, oprostio od takmičenja. Madriđani će u finalu Kupa Kralja igrati protiv Sevilje koja je u drugom polufinalnom dvomeču nadigrala Hetafe ukupnim rezultatom 2:1.

Već u prvih deset minuta viđena su dva gola i to oba autogola. Rasing je u drugom minutu poveo autogolom Valera, ali je Atletiko samo šest minuta kasnije izjednačio autogolom Moratona. Do 51. minuta nije bilo promena, a onda je Hurado preokrenuo rezultat u korist gostiju i tako definitivno potvrdio plasma ‘jorgandžija’ u veliko finale.

Plasman Atletika dodatno je potvrđen u 69. minut kada je igrač Rasinga Salasa završio meč zbog crvenog kartona. Ipak, to nije bio kraj ovog meča. U samoj završnici utakmice, u 89. i 90. minute Ćisko i Čite postižu golove i donose oproštajnu pobedu Rasingu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve