Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.02.2010.

18:25

Sukob "lacijala" i policije

Više od hiljadu navijača Lacija okupilo se ispred trening kampa tima u Formelu, kako bi protestovali zbog loših igara i rezultata u Seriji A.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Međutim, protesti zbog loših partija nešto kasnije su prerasli u žestok sukob sa policijom.Posle poraza u poslednjem kolu šampionata Italije na svom terenu od Katanije, Lacio je pao na 18. mesto Serije A i nalazi se u zoni ispadanja, a zbog takvih rezultata šef stručnog štaba Davide Balardini podneo je ostavku.

Navijači Lacija, koji važe za najekstremnije u Italiji, blokirali su ulaz u trening kamp i nekolicini fudbalera nisu dozvoljavali da prodju. Posle dolaska policije, uz teške uvrede dozvolili su im da udju u kamp.

Tada je, medjutim, usedio sukob sa policijom. Posle verbalnih duela, navijači su na policajce počeli da bacaju topovske udare i baklje, a čuvari reda su odgovorili suzavcem.

Policija je posle pola sata uspela da razbije navijače na manje grupe, a za sada nije poznato da li je u sukobu bilo povredjenih i uhapšenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve