Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.02.2010.

15:56

Robi Kin:"Neophodne su mi utakmice"

Fudbaler Robi Kin koji će do kraja sezone igrati na pozajmici u škotskom Seltiku ocenio je da će vremenom igrati sve bolje.

Izvor: B92, Sky sports

Autor:B92, Sky sports

Default images

Kin, koji je u Seltik stigao iz Totenhema, istakao je da će pružiti maksimum kako bi njegov novi klub stigao rivalski Rendžers u prvenstvu Škotske. Napadač, koji u Totenhemu bio u drugom planu kod trenera Harija Rednapa, u prva dva nastupa za Seltik postigao je jedan gol i najavio da će se vratiti u formu i ponovo biti redovan strelac.

Kin je po prelasku u Seltik izjavio da celog života navija za taj klub, ali je dodao da nakon isteka pozajmice planira da se vrati u London.

"Odlučio sam da dođem u Seltik, pre svega zbog toga što je to veliki klub, a pošto sam odrastao u Irskoj bio sam predodređen da navijam za Seltik", rekao je 29-godišnji Kin za Skaj Sport".

"Dugo sam igrao u Premijer ligi, ovde sam došao na par meseci i siguran sam da ću se već naredne sezone vratiti u Englesku. Meni je neophodno da igram stalno, pošto tako postajem sve bolji. Sa više odigranih mečeva videćete mnogo boljeg Robija Kina", dodao je on.

Kin je priznao da je prašina koja se digla oko njegove pozajmice stvorila dodatni pritisak , ali je istakao da to neće uticati na njegov učinak.



"Kod napadača uvek postoji pritisak. morate postizati golove . Sigurno je da novostvorena tenzija samo povećava taj pritisak. Jedan čovek ne čini tim. Ekipa je najvažnija, a ja sam tu da pomognem klubu i da učinim sve kako bi na kraju osvojili titulu, ali to neće biti ni malo lako", ocenio je Kin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve