Lomić i Jovanović plaćaju 82.000€

Ugovori Marka Lomića i Marka Jovanovića ostaju važeći, a igrači će biti kažnjeni sa ukupno 82.000 evra, piše Sportski žurnal.

Izvor: B92, Sportski žurnal Srbija
Podeli

Uprava beogradskog kluba nije se još oglasila posle pismenih izjava dvojice fudbalera ali se zna da će kazne koje su najavljene, po 40% od godišnjih plata. Kako Lomić ima dogovorena primanja od 190.000 evra, a Jovanović godišnju platu 15.000 evra, poznato je i koliko će dvojica fudbalera platiti.

"Iz iskustva znam da 'udarac po džepu' najviše boli, zato sam se zalagao za drastične kazne, međutim, obojica su nam potrebni za nastavak sezone. U suprotnom bismo sami sebe najviše kaznili," rekao je za Sportski žurnal Goran Stevanović i dodao da je u pitanju problem sa dvojicom igrača na koje ozbiljno računa, "Marko Jovanović je najbolji primer da šansa ne bira vreme, ali traži spremne. Protiv Tuluza i Šahtjora je dokazao da je igrač budućnosti za naš klub, dok Marka Lomića vidim uz Aleksandra Davidova kao pretnju protivničkim odbranama po levoj strani."

Lomić i Jovanović nisu davali izjave posle povratka iz Turske.

Između dva dela priprema Partizan bi trebalo da reši status još dvojice igrača. Reprezentativcu Radosavu Petroviću ponuđen je novi ugovor, odnosno povećanje plate, a prvi profesionalni ugovor potpisaće Darko Brašanac, omladinac koji se nametnuo u Turskoj.

Fudbal

"Nameštaljka" u Albaniji?

Čelnici albanske Apolonije saopštili su da su suspendovali četvoricu fudbalera ekipe za koje sumnjaju da su lažirali dve prošlogodišnje utakmice prve lige.

Fudbal utorak 9.02. 18:40 Komentara: 8
strana 1 od 2 idi na stranu