Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.02.2010.

11:27

Duško Tošić: "Samo kada sam otišao"

Sada već bivši fudbaler Verdera Duško Tošić, odrekao se 1.2 miliona evra, kako bi kao slobodan igrač mogao da potpiše ugovor sa Portsmutom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U intervjuu za „Sport“, Tošić je rekao da će ugovor sa engleskim klubom koji se bori za opstanak biti „validan za 20-25 dana, kada se sredi papirologoija“, kao i da ga komentari iz Bremena uopšte ne interesuju:

U narednom periodu biće završena kompletna procedura. Razišao sam se sa Verderom, na moju štetu, i ne žalim zbog toga. To je i bio osnovni uslov da nastavim karijeru u Engleskoj“.

Izjave Klausa Alofsa da nije doživeo tako neprofesionalan odnos, kao u slučaju Duška Tošića, bivšeg reprezentativca Srbije ne zanimaju:

Nisam fontana želja da ispunjavam prohteve onima koji su, iako nisam mesecima igrao, za moju slobodu tražili milion i po, zatim dva miliona evra. Mi smo već dugo dva različita sveta. Nisam hteo u Duizburg gde su hteli silom da me pošalju. Čitam da su nezadovoljni i razočarani mojim potezom. Od svega je najbolja varijanta bila ova sa raskidom za sva vremena“ rekao je između ostalog Tošić, koji nije mogao odmah u Portsmut, jer je kasnio poslednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj, i nije imao sve potrebne papire.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve