Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.01.2010.

13:37

Jovšić i Stanić u Kuli

Hajduk iz Kule je doveo dva pojačanja za prolećni deo sezone, golmana Nemanju Jovšića i vezistu Branislava Stanića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jovšić je bivši golman Teleoptika, Partizana, Banata i Zemuna, a jesenju polusezonu propustio je zbog povrede. Pored Jovšića, finansijer Hajduka Nikola Džomba doveo je na šestomesečnu pozajmicu veznog igrača Teleoptika, Branislava Stanića.

Džomba je istakao da će Stanić i Jovšić biti velika pojačanja za klub, koji je retko dozvoljavao ’večitim’ rivalima da u Kuli dođu do bodova.

On i Jovšić biće ekstra pojačanja za naš klub, pa će sa igračima koje smo prethodno angažovali činiti sjajan tim, sposoban da pobedi veliku trojku našeg fudbala, Partizan, Crvenu zvezdu i OFK Beograd“, rekao je Džomba.

Džomba je za „Sportski žurnal“ istakao da u njegovom timu ne bi bilo mesta i za jednog Kristijana Ronalda.

Ronaldo? Pa on u Kuli ne bi imao mesta u prvom timu pored Miloša Živanovića i Rodoljuba Marjanovića. Sedeo bi na klubi za rezerve“, rekao je Džomba.

Hajduk je prethodno, takođe na šestomesečne pozajmice, doveo Rodoljuba Marjanovića iz OFK Beograda i Dušana Brkovića iz Teleoptika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve