Đorđević: "Ne znam kome da verujem"

Četvorica fudbalera Partizana, Đorđević, Brežančić, Vujović i Kosorić, dobili su obaveštenje od kluba da se pojave u SC Teleoptik 21. januara.

Izvor: B92, Sportski žurnal Srbija
Podeli

"Zvali su me i rekli da se 15. januara, na početku priprema, ne pojavljujem u Zemunelu, već da dođem 21, kada ekipa putuje na pripreme", rekao je Đorđević za Sportski žurnal. Đorđević, dosadašnji kapiten ekipe, je otputovao u Švedsku gde mu je porodica posle poslednjeg kola Jelen Superlige i tamo proveo praznike.

Sa Partizanom ima ugovor još dve i po godine a posle korekcije ugovora prethodnog leta trebalo bi da, prema nezvaničnim izvorima, zarađuje između 250 i 300 hiljada evra godišnje.

"Ne znam da li se neko sa mnom šali... U četvrtak dolazim u Beograd, a s obzirom na obaveštenje koje sam dobio, stvarno ne znam kako da postupim. Možda se i pojavim u Zemunelu, kada sam već tu, u suprotnom dolazim 21. januara. Verujem da će se naći neko ko će da me prozove", kaže Đorđević, "Stvarno ne znam šta se nalazi u pozadini svega ovoga. Ne znam ni kome da verujem u celoj priči. Moram da se vidim i popričam sa ljudima iz kluba i saznam kakva je stvarna situacijia. Ne bih da širim temu."

Partizan je u prelaznom roku ostao bez Gorana Gavrančića kome je ugovor istekao i Miloša Bogunovića, koji je pozajmljen Kadizu, a 'na izlaznim vratima' su i Ljajić, Petrović i Dijara.

strana 1 od 2 idi na stranu