Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.01.2010.

14:34

Predstavljeni Davidov i Mijić

Novi fudbaleri Partizana Aleksandar Davidov i Predrag Mijić rekli su da su zadovoljni i da se nadaju da će opravdati poverenje trenera i stručnog štaba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aleksandar Davidov i Predrag Mijić potpisali su četvorogodišnje ugovore sa Partizanom.

Davidov (1983) je došao iz Hajduka iz Kule i igra na poziciji centralnog i levog veznog igrača.

"Ostvarila mi se želja. Dugo igram u prvoj ligi, sada imam priliku da ostvarim nešto veliko. Došao sam u veliki klub. Mislim da sam dobro odigrao poslednjih šest meseci u Kuli. Nadam se da neće biti povreda", rekao je Davidov, koji će ove sezone nositi dres sa brojem 23.

Mijić (1984) je došao iz Spartaka, a za subotički klub odigrao je 113 utakmica i postigao 33 pogodaka. On igra na poziciji napadača, a "zadužio" je crno-beli dres sa brojem 17.

"Svaki igrač želi da potpiše za veliki klub. Nadam se da ću pružiti dobre partije i da ću 'vratiti' Partizanu što me je angažovao. Nadam se da ću opravdati poverenje trenera i stručnog štaba", rekao je Mijić.

Pored Davidova i Mijića Partizan je doveo i dosadašnjeg štopera OFK Beograda Vojislava Stankovića i desnog beka Sevojna Radenka Kamberovića.

Prolećni deo sezone počinje 27. februara, Partizan će u Čačku gostovati ekipi Borca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve