Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.01.2010.

11:35

Rad do kraja januara u Beogradu

Fudbaleri Rada krenuli su sa pripremama za novu polusezonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Sa velikim zadovoljstvom započinjemo pripreme, željni da pokažemo da ovaj sastav zavređuje mnogo više. Organizaciono, igrački, kao i zbog publike koja nas prati Rad vredi i mora mnogo bolje od jesenjeg ostvarenja. Na žalost, tabelarno mesto nam određuje klupski cilj, a to je opstanak u ligi, ali sa dva do tri vezana trijumfa, situacija bi se drastično promenila u drugom pravcu," rekao je Marko Nikolić, trener 'Građevinara'.

Do kraja nedelje znaće se ko ide sa Banjice i koja su to pojačanja koja se mogu očekivati. Doskorašnji igrač Laktaša , Marko Stanojević trenira sa ekipom ali će o njegovom angažovanju stručni štab odlučiti u narednim danima.

"Ne želimo da gomilamo igrače. Tražićemo tri pojačanja u svim linijama tima, u odbrani, veznom redu i napadu, ali isključivo igrače koji mogu svojim kvalitetom predstavljati istinsko pojačanje ovog tima," kaže Nikolić.

Rad će trećeg februara krenuti put Kipra, gde će kroz dvonedeljni boravak imati šest test mečeva. Do kraja januara, ekipa će raditi u Beogradu, gde ima sve neophodne preduslove za kvalitetno obavljanje trenažnih procesa.

Zakazana su i četiri prijateljska meča. Prvi je 20. januara protiv Hajduka sa Liona, a tri dana kasnije, rival će biti beogradski Železničar (Bara Venecija). 27. januara, Rad će na megdan Sinđeliću, a poslednji meč u Beogradu, izabranici trenera Nikolića, imaće 30. januara protiv jedne od najboljih ekipa Prve lige, zemunskog Teleoptika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve