Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.01.2010.

11:16

OFK Beograd krenuo u ponedeljak

Fudbaleri OFK Beograda u ponedeljak su počeli pripreme za nastavak Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na spisku šefa stručnog štaba romantičara Dejana Đurđevića nalazi se 34 fudbalera, koji će se u narednom periodu truditi da zalaganjem na treningu i kontrolnim utakmicama izbore mesto među 25 prvotimaca. Prvoj prozivci nisu prisustvovali samo Uroš Sinđić zbog povišene temperature i Aboubakar Oumaru, čiji se dolazak iz rodnog Kameruna očekuje u utorak.

"Momci, drugi deo šampionata za mene počinje od danas," rekao je okupljenim fudbalerima sportski direktor 'plavo-belih', Mitar Mrkela "Očekujem reprizu partija iz jesenjeg prvenstva, ali da pri tom nikada ne ponovite igru iz poslednjeg ligaškog kola, kada smo na našem terenu izgubili utakmicu. Da smo tada pobedili, bili bi smo treći na tabeli i to bi bila kruna svih napora koje ste uložili tokom prvog dela šampionata. Ali, hajde da zaboravimo taj poraz i okrenemo se novim izazovima koji nas očekuju. Smatram da imamo kvalitet koji garantuje dobar plasman i na kraju ove superligaške sezone."

Do 18. januara igrači OFK Beograda će se pripremati na Omladinskom stadionu, da bi se zatim sa treninzima nastavilo u staroj bazi 'Romantičara', u Krivaji. Od 3. februara, OFK Beograda će finiš priprema i finalnu glazuru imati u turskom letovalištu Antaliji, odakle je plavo-bela ekspedicija i ranijih godina uzimali zalet za nastavak šampionata

"Iskreno, više volim da radimo na terenu, nego da vam bilo šta pričam," obratio se igračima trener Dejan Đurđević, "Pravila oko kojih smo se dogovorili na početku ovog prvenstva važe i nadalje. Ono što pokažete na igralištu je za mene jedino merilo na osnovu koga neko stiče prava da bude u prvom timu OFK Beograda. Sve ostalo, zaboravite. Uostalom, Vojislav Stanković je dobar primer kako se dobrim igrama fudbaler afirmiše i onda bude tražen na tržištu. Zamolio bih vas da pridošlice lepo prihvatite, kako bi se što je moguće pre prilagodili trenažnom procesu. OFK Beograd je klub koji uvek mora da gaji najviše ambicije, a na nama je da ih ostvarimo."

Prvom treningu igrača OFK Beogradu prisustvovale su i najverniji navijači OFK Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve